Ενθουσίασε η συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η συναυλία της Παιδικής Χορωδίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Ενθουσίασε τους θεατές η υπέροχη συναυλία που έδωσε η Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, παρουσία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Στην κατάμεστη από γονείς και φίλους της μουσικής αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου έδωσε μία υπέροχη συναυλία, με έργα Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών.

Τη μουσική εκδήλωση των παιδιών χαιρέτησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθειά τους, που είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ένα σπουδαίο χορωδιακό σχήμα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Θωμά Κοντογιώργη.

Επίσης, ο κ. Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του που στόχος της Παιδικής Χορωδίας είναι να αποτελέσει ενεργό πολιτιστικό φορέα στην πόλη, ο οποίος θα συμμετάσχει στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και διαβεβαίωσε τα μέλη της ότι έχουν την αμέριστη υποστήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου στις συναυλιακές δραστηριότητές τους.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ρένα Χαλιώτη και ο συντονιστής του Έργου της Διοίκησης, Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet