Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου στη Μεταμόρφωση – Γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς
Φωτογραφία: freepik.com
Μεταμόρφωση

Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου στη Μεταμόρφωση – Γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς

Όχι μόνο έκλεψε την τσάντα μιας γυναίκας που συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Μεταμόρφωση Αττικής, αλλά και γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Ο λόγος για έναν ανήλικο δράστη, 17 χρονών, στον οποίο τελικώς πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τετάρτης 7 Αυγούστου αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας και πλέον οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής κατά συναυτουργία, της απείθειας, της βίας κατά υπαλλήλων και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ο 17χρονος, μαζί με έναν συνεργό του, αφαίρεσε τσάντα από γυναίκα κατά τη διάρκεια εορταστικών εκδηλώσεων στη Μεταμόρφωση, τις πρώτες πρωινές ώρες της 7ης Αυγούστου. Άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μεταμόρφωσης και του Τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, που είχαν διατεθεί για την αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών κατά τις εορταστικές εκδηλώσεις, αναζήτησαν και εντόπισαν τον 17χρονο να εξέρχεται από πιλοτή πολυκατοικίας σε παρακείμενο δρόμο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών ο 17χρονος επιχείρησε να διαφύγει, όμως οι αστυνομικοί, μετά από πεζή καταδίωξη, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, όπου και ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω κλοπής.

Σημειώνεται ότι κατά την ακινητοποίησή του επιτέθηκε στους αστυνομικούς με γροθιές και αγκωνιές, ενώ σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε η αφαιρεθείσα τσάντα και αποδόθηκε στην κάτοχό της. Κατά τη σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, διαχωρισμένα σε έξι αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Προηγούμενο άρθρο

Επεισοδιακή σύλληψη 17χρονου στη Μεταμόρφωση - Γρονθοκόπησε τους αστυνομικούς

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet