Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Οι θέσεις μας για τα αθλητικά έργα της πόλης
Κοινωνία

Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη: Οι θέσεις μας για τα αθλητικά έργα της πόλης

Τις θέσεις της μετά την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μετακίνηση του αερομεταφερόμενου θόλου από το 4ο Γυμνάσιο σε άλλο χώρο εκφράζει η παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, η οποία τονίζει ότι όραμά της είναι η δημιουργία ενός γηπέδου ποδοσφαίρου που θα ανήκει αποκλειστικά στην πόλη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι θέσεις της παράταξης μας είναι οι εξής: Πρέπει να μεταφερθεί στο διαδημοτικό γήπεδο και να δημιουργηθεί ένα ακόμα μπαλόνι στον Λόφο Νέμεσις (Δηλαβέρη) στα γήπεδα 5Χ5 που είναι παρατημένα. Τέλος, ο ανοιχτός χώρος μπάσκετ στο 4ο Γυμνάσιο να ανακατασκευαστεί σε δημιουργία γηπέδου, σε προδιαγραφές ΕΣΚΑ.

Επίσης, προτείνουμε το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Καναπίτσα, το οποίο χρησιμοποιείται από την ομάδα του Ερμή να δημιουργηθεί ένας θόλος από πλαστικό ή αλουμίνιο ώστε να προστατεύονται τα παιδιά και να έχει και προδιαγραφές για επίσημους αγώνες.

Όλα αυτά βέβαια μετά από μελέτες της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου και με καθόλα τις νόμιμες ενέργειες για αδειοδότηση των έργων και με διαβούλευση των συλλόγων και πολιτών της περιοχής. Η Μεταμόρφωση είναι μια πόλη με ελάχιστους αθλητικούς χώρους ανάλογα τους κατοίκους που ζουν και τα σωματεία που υπάρχουν σε όλα τα αθλήματα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet