Στρ. Σαραούδας: Η Μεταμόρφωση θα δοκιμαστεί, αλλά θα αντέξει και σε αυτό το κύμα της πανδημίας
Κοινωνία

Στρ. Σαραούδας: Η Μεταμόρφωση θα δοκιμαστεί, αλλά θα αντέξει και σε αυτό το κύμα της πανδημίας

Μήνυμα προς τους δημότες της Μεταμόρφωση απευθύνει ο δήμαρχος, Στράτος Σαραούδας, καθώς η χώρα, αλλά και ο Δήμος έχουν ήδη μπει στο δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού, βιώνοντας την επώδυνη εμπειρία της γενικής απαγόρευσης.

Ειδικότερα, ο κ. Σαραούδας σημειώνει:

H Ελλάδα και η Μεταμόρφωση δοκιμάζονται για μια ακόμη φορά λόγω της πανδημίας με αυτό το δεύτερο lockdown. Οι δομές και οι υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και οι εργαζόμενοι, είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε αίτημα ή ανάγκη. Να σταθούν στο πλευρό των πολιτών, πάντοτε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, τα αρμόδια υπουργεία και τον ΕΟΔΥ.

Ενδεικτικά, σας ενημερώνω ότι ετοιμάζονται δράσεις από τη διεύθυνση Καθαριότητας και ότι ενισχύονται η Κοινωνική Υπηρεσία και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ώστε να ανταποκριθούν με επάρκεια στην αυξημένη ζήτηση. Να είναι δίπλα σε οποιονδήποτε βρίσκεται ή βρεθεί σε ανάγκη.

Ήδη, με ανακοινώσεις από τον ιστότοπο του Δήμου και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισε η ενημέρωσή σας για τον τρόπο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης από τις υπηρεσίες του Δήμου, ενώ ενισχύονται η Γραμμή Βοήθειας και η «Βοήθεια στο Σπίτι», η Ψυχολογική Υποστήριξη και πολλά άλλα.

Μαζί θα νικήσουμε και σε αυτή τη μάχη… Και μετά το τέλος της δοκιμασίας, να μετρηθούμε και να είμαστε όλοι εκεί.

Μένουμε Σπίτι, αλλά Δεν Μένουμε Μόνοι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet