Άφησε για πάντα τα γήπεδα στα 51 του ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, η «καρδιά» του χάντμπολ της Νέας Ιωνίας
Δέσποινα Θωμαΐδου/FB
Αθλητισμός

Άφησε για πάντα τα γήπεδα στα 51 του ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, η «καρδιά» του χάντμπολ της Νέας Ιωνίας

Σε ηλικία μόλις 51 ετών έφυγε από τη ζωή ο Σάσα Ζιβούλοβιτς, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Νέας Ιωνίας.

Η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αποχαιρετά τον Σάσα με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο FB αναφέρεροντας:

«Με βαθύτατη λύπη και οδύνη αποχαιρετούμε τον 51χρονο Σάσα Ζιβούλοβιτς που έφυγε τόσο νωρίς και απροσδόκητα προκαλώντας βαθιά θλίψη στον αθλητισμό και στην πόλη μας. Ο Σάσα αποτέλεσε μια από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού χάντμπολ, μέλος της εθνικής Ελλάδας στις μεγάλες διακρίσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ένα χρόνο μετά. Για εμάς στη Νέα Ιωνία, ο Σάσα αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο καθώς το όνομά του συνδέθηκε με τις μεγάλες επιτυχίες της γυναικείας ομάδας του Ο.Φ.Ν.Ι. κατακτώντας συνολικά πέντε τίτλους, δυο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα! Και τι τραγικό παιχνίδι της μοίρας! Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν, το απόγευμα της Κυριακής, πανηγύρισε μαζί με τα κορίτσια μας την κατάκτηση του 6ου Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών της ιστορίας μας, στο 19ο Final Four της Ηγουμενίτσας. Ο Σάσα Ζιβούλοβιτς θα μείνει στις καρδιές μας ως ένας σπουδαίος αθλητής, περήφανος και δυνατός προπονητής που παρά τις μεγάλες διακρίσεις στην πόλη μας, κυρίως δίδαξε ήθος και αξιοπρέπεια στις αθλήτριες της Νέας Ιωνίας μας! Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του!».

Ο δε σύλλογος που τόσο πιστά υπηρέτησε σχολίασε:

«Μας άφησε σήμερα για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος προπονητής της ομάδας μας Σάσα Ζιβούλοβιτς. Δεν υπάρχουν λόγια για τον αναπάντεχο χαμό του ανθρώπου μας. Μεγάλη θλίψη. Προπονητής και συνεργάτης του συλλόγου αλλά πρωτίστως φίλος και αγαπημένος όλων μας. Πέρα από τις αθλητικές διακρίσεις και επιτυχίες, την οργάνωση των τμημάτων και την στήριξη του στους αθλητές, θετική σκέψη στα δύσκολα, το χιούμορ του, η ενέργεια, η οργανωτικότητα και η χαρά, ήταν όσα πρόσφερε στο σύλλογο όλα τα χρόνια και του είμαστε ευγνώμων για όλα αυτά. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.Ευχόμαστε στη σύζυγο και στον γιο του κουράγιο και υπομονή. Καλό ταξίδι Σάσα! Η αθλητική σου οικογένεια!!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet