Αναβάθμιση του φωτισμού στην υπόγεια διάβαση στο κέντρο της Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Αναβάθμιση του φωτισμού στην υπόγεια διάβαση στο κέντρο της Νέας Ιωνίας

Σε παρεμβάσεις αντικατάστασης των φωτιστικών σωμάτων στην υπόγεια διάβαση επί της Χρυσοστόμου Σμύρνης, που οδηγεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου, προχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας. Πρόκειται για ένα σημείο απ’ όπου διέρχονται δεκάδες πολίτες τις βραδινές ώρες και πλέον με τον επαρκή φωτισμό επιτυγχάνεται η ασφαλή μετακίνηση των πεζών, ενώ επίσης συμβάλλει στην αναβάθμιση της περιοχής και στην εύκολη πρόσβαση των πολιτών στην αγορά της Νέας Ιωνίας, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

«Αυτή είναι μια ακόμη παρέμβαση στη συγκεκριμένη υπόγεια διάβαση, διότι δυστυχώς τις προηγούμενες φορές προκλήθηκαν ζημιές από πράξεις βανδαλισμού και ασυνειδησίας. Ως εκ τούτου, απευθύνεται έκκληση σε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην προστασία της δημοτικής περιουσίας, καθώς έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας» τονίζεται από πλευράς Δήμου.

Από την πλευηρά της, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου τονίζει: «Κάνουμε πράξη μία από τις βασικές μας δεσμεύσεις, που δεν είναι άλλη από το να ρίξουμε φως στο σκοτάδι, να φωτίσουμε κάθε γειτονιά της Νέας Ιωνίας μας. Ως δημοτική αρχή από την πρώτη στιγμή προωθήσαμε άμεσα και συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού φωτισμού προκειμένου να γίνει πιο λειτουργική και πιο ασφαλής για τους πεζούς η μετακίνησή τους στην πόλη μας. Δίνουμε φως, δίνουμε δύναμη, δίνουμε προοπτική στον τόπο μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet