Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας στην κινητοποίηση των φορέων στις 12/4 ενάντια στην ακρίβεια
Κοινωνία

Κάλεσμα Συλλόγου Γυναικών Νέας Ιωνίας στην κινητοποίηση των φορέων στις 12/4 ενάντια στην ακρίβεια

Στην κινητοποίηση των φορέων καλεί το κοινό ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Ιωνίας, την Τρίτη 12 Απριλίου, στις 19:00, στην πλατεία Σημηριώτη ενάντια στην ακρίβεια.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γυναικών αναφέρει: «’Η μείωση της κατανάλωσης οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους. Όταν ακούς για πόλεμο κάθε μέρα στα κανάλια, η κατανάλωση πέφτει.’’ Τα παραπάνω δήλωσε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός Ανάπτυξης σε ένα ακόμα τηλεοπτικό πάνελ. Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες μας περνάνε γεμάτες ερωτηματικά και αγωνία. Να κόψω από το φαγητό για το ενοίκιο; Να κόψω από το ενοίκιο για τα φάρμακα; Να κόψω από τα φάρμακα για το παιδί;

Τι ζούμε; Τι ανεχόμαστε; Κόβουν τις συντάξεις πείνας, κόβουν φάρμακα, κλείνουν νοσοκομεία εν μέσω πανδημίας, πανάκριβη υγεία και παιδεία, η ανεργία στα ύψη, ενέργεια στα ύψη, τιμές στα ύψη και αυτά ξεκίνησαν πριν τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αποτελέσματα:

  • Έξι στους δέκα εργαζόμενους αναγκάζονται να κόψουν ακόμη και βασικά είδη διατροφής.
  • 74% των εργαζομένων έχει μειώσει τις δαπάνες για τη θέρμανση μην μπορώντας να αντεπεξέλθει στην άνοδο των τιμών.

Αποδεικνύεται ότι με ειρήνη ή πόλεμο, κρίση ή ανάπτυξη, χαμένος βγαίνει ο λαός. Δεν περιμένουμε κανέναν σωτήρα.

Η αλληλεγγύη, ο συνεχής και ασταμάτητος, ανυποχώρητος αγώνας για τα δικαιώματά μας είναι η δική μας βάρδια στη ζωή και δεν πρέπει να την σπαταλήσουμε μένοντας αδρανείς και αναποφάσιστες, υπομένοντας καρτερικά την αδικία».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet