Μάχη στην… πρώτη γραμμή για τα συνεργεία του Δήμου Ν. Ιωνίας
Κοινωνία

Μάχη στην… πρώτη γραμμή για τα συνεργεία του Δήμου Ν. Ιωνίας

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης σε κοινόχρηστους χώρους, πλατείες, κάδους και στάσεις λεωφορείων στη Νέα Ιωνία.

Η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία, με τους εργαζόμενους «να δίνουν ένα μαραθώνιο για την καθαριότητα της πόλης», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου.

Οι εργασίες εκτεταμένης καθαριότητας συνεχίζονται και στις συνοικίες της πόλης, με τους εργαζόμενους να φροντίζουν για τη συλλογή των σκουπιδιών, αλλά και την καθαριότητα των δρόμων, κοινοχρήστων χώρων κ.λπ.

Επιπλέον, από πλευράς του Δήμου κλιμακώνονται και αυξάνονται τα μέτρα ασφαλείας προς τους εργαζόμενους, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στους οποίους παρέχονται μάσκες, γάντια και αντισηπτικά.

«Ο Δήμος Νέας Ιωνίας και όλες οι υπηρεσίες αιχμής βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού» αναφέρεται σχετικά.

Εν τω μεταξύ, η ιεύθυνση Περιβάλλοντος, μέσω της αρμόδιας αντιδημάρχου, Αγγελικής Σακκαλόγλου, απευθύνει έκκληση προς τους κατοίκους του Δήμου να συνδράμουν το δύσκολο έργο των εργαζομένων για την τήρηση της καθαριότητας της πόλης και παρακαλεί, στο πλαίσιο των εκτάκτων καταστάσεων, για την τήρηση των παρακάτω:

  • Ασφαλές δέσιμο των σακκουλών απορριμμάτων που εναποθέτονται  στους κάδους.
  • Περιορισμός όσο το δυνατόν του όγκου των απορριμμάτων και των ανακυκλώσιμων υλικών.
  • Περιορισμός όσο το δυνατόν της απόθεσης κλαδιών και ογκωδών απορριμμάτων στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet