Μαθητές της Ν. Ιωνίας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς ρομποτικής επισκέφθηκε η Δ. Θωμαΐδου
Κοινωνία

Μαθητές της Ν. Ιωνίας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς ρομποτικής επισκέφθηκε η Δ. Θωμαΐδου

Το 3ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε η δήμαρχος Δ. Θωμαΐδου, μαζί με την αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου και την πρόεδρο Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα, προκειμένου να συναντήσουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που διακρίθηκαν στις πρώτες θέσεις με την ομάδα Gemma Robot Neas Ionias σε πανελλαδικούς διαγωνισμούς ρομποτικής.

Η δήμαρχος Νέας Ιωνίας αναφέρει σχετικά: «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας ενημερωθήκαμε εκτενώς και καταγράψαμε αιτήματα για ζητήματα του σχολικού συγκροτήματος όπου διαπιστώσαμε με ικανοποίηση την πρόοδο της σχολικής μονάδας και την άψογη συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας και τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας. Στο τέλος μεταφερθήκαμε στο προαύλειο, όπου είχαμε τη τιμή να βραβεύσουμε τους διακριθέντες μαθητές των ομάδων ρομποτικής και ευχηθήκαμε σε όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση τις μεγάλες επιτυχίες που αποδεικνύουν άλλωστε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της πόλης μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Δημήτριο Κωσταγιάννη, την υποδιευθύντρια Χρυσούλα Γιάννου, τους εκπαιδευτικούς, τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γιώργο Ανδριέλλο και τους γονείς για τη φιλοξενία και την όλη συνεργασία μας. Το μέλλον ανήκει στους νέους και στις νέες μας, ανήκει σε μια Νέα Ιωνία σύγχρονη και καινοτόμα πόλη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet