Νέο Δ.Σ και γιορτή στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφονηπιακών  Σταθμών Νέας Ιωνίας
Κοινωνία

Νέο Δ.Σ και γιορτή στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας

Συστάθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων των Παιδικών Σταθμών Νέας Ιωνίας.

Το νέο Δ.Σ. συστάθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Τσίγκα Βούλα.
Γενικός Γραμματέας: Πατσάκος Βασίλης.
Ταμίας: Αυγέρη Μαρία.
Αντιπρόεδρος: Σούρδη Ελένη-Χριστίνα.
Αναπληρωτής γενική γραμματέας: Κυργιάκη Βάλια.
Μέλη: Γεωργαντζή Ελένη, Λεβέντη Διαμάντω.

Ο Σύλλογος αναφέρει: «Η ενεργή συμμετοχή και υποστήριξη όλων μας είναι σημαντική για την ομαλή και χαρούμενη φοίτηση των παιδιών μας στα σχολικά τους χρόνια, ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποτελεσματική λειτουργία του Συλλόγου είναι και η οικονομική του ενίσχυση. Ο Σύλλογος χρησιμοποιεί τους πόρους αυτούς για την επίτευξη διαφόρων ενεργειών και δράσεων προς όφελος των παιδιών μας, αλλά και διάφορων εκδηλώσεων και γιορτών. Σε καμία περίπτωση κανείς δεν ιδιοποιείται τα χρήματα και εάν υπάρξει εναπομείναν ποσό, τότε αυτό μένει στο ταμείο του Συλλόγου για μελλοντική χρήση. Στη δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε, και πάντα με τις εντολές των ειδικών, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε όμορφες αναμνήσεις για τα παιδιά μας.

Με βάση το καταστατικό η οικονομική συμμετοχή κάθε γονιού – μέλους του Συλλόγου ορίζεται στα 5 ευρώ ετησίως και 1 ευρώ εγγραφής. Τα χρήματα καλό θα ήταν να δοθούν στην πρώτη μας συνάντηση».

Εν τω μεταξύ, ο Σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας το πρωί της Κυριακής 19 Δεκεμβρίου στην παιδική χαρά του άλσους Παλαιολόγου (δίπλα στους 3ο και 6ο παιδικό σταθμό), για τις λεπτομέρειες της οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet