Ν. Ιωνία: Αναστολή αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων – Κλειστές οι ιματιοθήκες
Κοινωνία

Ν. Ιωνία: Αναστολή αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων – Κλειστές οι ιματιοθήκες

Έκτακτα μέτρα για τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, αλλά και στη λειτουργία των ιματιοθηκών του λαμβάνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο πρόληψης για τη διάδοση του κορωνοϊνοϊού.

Έκτακτα μέτρα που αφορούν στη λειτουργία των ιματιοθηκών 

Στο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της διάδοσης του κορωνοϊού και την προστασία τόσο των εθελοντών όσο και των εξυπηρετουμένων, ο Δήμος ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης ότι οι δύο ιματιοθήκες που λειτουργούν στην πόλη (Αγίου Κωνσταντίνου 3 και Χάλκης και Κοραή) θα παραμείνουν κλειστές έως το τέλος Μαρτίου 2020. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (τηλ. 210 2793916).


Αναστολή αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ), λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα που αφορούν στον COVID-19 και τηρώντας πιστά τη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ, προκειμένου να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν η Δημόσια Υγεία αποφασίζει την αναστολή, για καθαρά προληπτικούς λόγους για 14 ημέρες όλων των αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων που λειτουργούν σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους των εγκαταστάσεων του Δήμου και σε παραχωρηθέντες χώρους σχολείων.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet