Την πρόθεσή του να πρασινίσει τη Νέα Ιωνία εκφράζει ο δήμαρχος Π. Μανούρης
Κοινωνία

Την πρόθεσή του να πρασινίσει τη Νέα Ιωνία εκφράζει ο δήμαρχος Π. Μανούρης

«Τσιμεντένιο έκτρωμα» χαρακτηρίζει τις παρεμβάσεις που σχεδίαζε η προηγούμενη δημοτική αρχή στις πλατείες Αναπήρων και Μουταλάσκη ο δήμαρχος Νέας Ιωνία Παναγιώτης Μανούρης. Μάλιστα, διαβεβαιώνει ότι το έργο στην πλατεία Αναπήρων, που ολοκληρώνεται και αυτό στην πλατεία Μουταλάσκη, που ξεκινά άμεσα, θα συνοδεύονται από τη φύτευση αρκετών δένδρων.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή του ο δήμαρχος αναφέρει:

«Έχω γίνει αποδέκτης των δικαιολογημένων παραπόνων κατοίκων για τα έργα που υλοποιούνται στην πλατεία Αναπήρων και τους φόβους για την πλατεία Μουταλάσκη, που θα ξεκινήσει άμεσα. Πρόκειται για έργα που γίνονται με μελέτες τσιμεντοποίησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής, χωρίς πρόβλεψη για την συντήρηση των υφιστάμενων δένδρων, χωρίς νερό, όσο διάστημα θα κρατούσε η εργολαβία. Ενημερώνουμε ότι το έργο  της πλατείας Αναπήρων θα ολοκληρωθεί και θα παραληφθεί, με φυτεμένα 20 νέα μεγάλα και υγιή δένδρα, πέραν των όσων βρίσκονται σήμερα στην πλατεία. Επίσης θα φυτευτούν 10 με 15, επιπλέον, νέα μεγάλα δένδρα και στην πλατεία Μουταλάσκη.

Το τσιμεντένιο έκτρωμα, που επιχείρησε με προχειρότητα να δημιουργήσει προηγούμενη δημοτική αρχή θα τροποποιηθεί προς το καλύτερο. Εμείς θα πρασινίσουμε την Ιωνία μας, με αγορά και τοποθέτηση εκατοντάδων δένδρων. Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας. Θα τηρήσουμε και αυτή την προεκλογική μας δέσμευση».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet