Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας στις 16 Οκτωβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας στις 16 Οκτωβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στις 19:00, στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πλατάνου επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 32.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας λεύκας επί των οδών Ομορφοκκλησιάς – Περμάτων – Εθνικής Αντιστάσεως.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη μιας μουριάς επί της οδού Τομπάζη 24.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί της κοπής ή μη ενός πεύκου επί της οδού Αλκαίου 6.
  5. Παράταση της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή εκτάκτων συνδέσεων ακαθάρτων ακινήτων και φρεατίων υδροσυλλογής  ομβρίων».
  6. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Διαμόρφωση τμήματος οδών Δευκαλίωνος και Δημοσθένους και πεζοδρομίων».
  7. Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού, για την ετήσια προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Νέας Ιωνίας και των Νομικών Προσώπων του (ΚΕΒΡΕΦΟ, ΟΠΑΝ), καθώς και των Σχολικών Επιτροπών του (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας).
  8. Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διενέργειας Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων του Δήμου Νέας Ιωνίας για τα έτη 2017-2018.
  9. Διαγραφή οφειλής.
  10. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα.
  11. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 7/2016 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση των Τουρκοβουνίων που αφορά στην έγκριση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας.
  12. Αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Σχολικών Μονάδων Β/βάθμιας Εκπαίδευσης».
  13. Αλλαγή τόπου και χρόνου πραγματοποίησης εκδήλωσης στο πλαίσιο διοργάνωσης των «Ιωνικών Μερών Τέχνης και Πολιτισμού» για το έτος 2017.
  14. Έγκριση της διενέργειας σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για την προμήθεια 2 δάφνινων στεφανιών στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
  15. Έγκριση της διενέργειας σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για την παροχή καλλιτεχνικών υπηρεσιών στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
  16. Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Κέντρο Σπουδής και Ανάδειξης Μικρασιατικού πολιτισμού (ΚΕΜΙΠΟ)».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet