Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία
Παπάγος - Χολαργός

Δήμος Παπάγου-Χολαργού: Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά της Έμφυλης Βίας, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με το Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (ΚΕΑΝ), θα συμμετάσχει στις δράσεις ενημέρωσης για την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου «Promote Respect and Tolerance – PROSPECT» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δικαιωμάτων, Ισότητας και Ιθαγένειας (REC) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι δράσεις αποσκοπούν στο να ενημερώσουν αλλά και να εκπαιδεύσουν όλους όσους έρχονται σε επαφή με τη νεολαία, στην τρυφερή ηλικία της εφηβείας (13 με 18 ετών), προκειμένου να τους βοηθήσουν στην οικοδόμηση υγειών και ισότιμων στενών διαπροσωπικών σχέσεων.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν

  • Ανοιχτή ημερίδα ενημέρωσης για την έμφυλη και την ενδοοικογενειακή βία και απευθύνεται κυρίως σε φορείς παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού που επηρεάζουν τους νέους ηλικίας 13-18 ετών –  Σάββατο 6 Νοεμβρίου, στις 11:00, στο Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης» (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).
  • Διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε εκπαιδευτές για την υποστήριξη των υγειών ερωτικών σχέσεων μεταξύ των εφήβων – Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως 19:00 και Τρίτη 9 Νοεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 19:00, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός). Αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο email: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet