Δήμος Παπάγου-Χολαργού προς Λαϊκή Συσπείρωση: Δεν έχουμε τεχνίτη να φτιάξουμε την περίφραξη στο πάρκο «Στρ. Αλέξανδρος Παπάγος»!
Παπάγος - Χολαργός

Δήμος Παπάγου-Χολαργού προς Λαϊκή Συσπείρωση: Δεν έχουμε τεχνίτη να φτιάξουμε την περίφραξη στο πάρκο «Στρ. Αλέξανδρος Παπάγος»!

Ότι δεν διαθέτει εξειδικευμένο τεχνίτη ξυλουργό απαντά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού στη δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία είχε ζητήσει να επισκευαστεί η περίφραξη στον στίβο του πάρκου «Στρ. Αλέξανδρος Παπάγος», προσθέτοντας ότι αυτό θα γίνει στο… προσεχές μέλλον.

Συγκεκριμένα, στη σύντομη απάντησή του προς τη δημοτική παράταξη ο Δήμος αναφέρει:

«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού και συγκεκριμένα τεχνίτη ξυλουργού, ο Δήμος μας έχει προγραμματίσει την υλοποίηση της εργασίας για την αποκατάσταση της ξύλινης περίφραξης του στίβου στο Πάρκο Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου στο προσεχές μέλλον μέσω εξωτερικού συνεργάτη».

Από την πλευρά της, η Λαϊκή Συσπείρωση, μετά τη συγκεκριμένη απάντηση, σχολιάζει:

«Ολόκληρος Δήμος χωρίς ξυλουργό τεχνίτη. Αφήνονται επικίνδυνες ζημιές για εβδομάδες. Το μπάσκετ στη Ναυαρίνου χωρίς διχτάκια μονίμως και η μία από τις δύο μπασκέτες χαλασμένη. Οι γονείς του παιδικού σταθμού στο Γεννηματά έναν μήνα κλείνουν με δένδρα πεσμένα στο προαύλιο και αποκλεισμένα τα παιδιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet