Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού: Αναπάντητα ερωτήματα για τη χρήση αιθουσών στο Πολωνικό Σχολείο
google.gr/maps
Κοινωνία

Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού: Αναπάντητα ερωτήματα για τη χρήση αιθουσών στο Πολωνικό Σχολείο

Στο θέμα χρήσης αιθουσών του κτηρίου που μισθώνει ο Δήμος επί της οδού Ναυαρίνου από μεγάλο αριθμό μαθητών του Πολωνικού Σχολείου (πάνω από 200), επανάρχεται η Ένωση Γονέων Παπάγου-Χολαργού, με αφορμή πρόσφατη συζήτηση στο πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, «αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα που  αφορούν στις συνθήκες χρήσης των αιθουσών του 1ου ορόφου από το Πολωνικό για όσο διάστημα λειτουργούσαν τα σχολεία (Σεπτέμβριο-Οκτώβριο 2020), με τη δημοτική αρχή να επιμένει στη δήλωσή της περί άγνοιας και να μην προσθέτει καμιά πληροφορία σχετικά με το αν και από ποιον ζητήθηκε ο λόγος όταν υπήρξε η σχετική ενημέρωση» για να προσθέσει:

«Καμία σκέψη δεν υπήρξε για έλεγχο απέναντι στην αυθαίρετη χρήση του χώρου από τρίτο. Επιπλέον ερωτήματα δημιουργήθηκαν από τη μισθωτήρια σύμβαση που λάβαμε ώρες πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (π.χ. δεν αναφέρεται δυνατότητα χρήσης του χώρου για στέγαση Δημοτικού Σχολείου, όπως το νεοϊδρυθέν 6ο Δημοτικό Χολαργού), ενώ θεωρούμε τις απαντήσεις (όπου δόθηκαν), μη ικανοποιητικές».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet