Δευτέρα 31/1 ανοίγουν και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Δευτέρα 31/1 ανοίγουν και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία του Δήμου Παπάγου-Χολαργού τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, με βάση την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. Ωστόσο, το 1ο Γυμνάσιο και το 1ο Λύκειο του Παπάγου θα λειτουργήσουν από τις 10.00 το πρωί και μετά, λόγω του ότι πρέπει να αποκατασταθεί βλάβη στο σύστημα θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές, το εκπαιδευτικό και λοιπό προσωπικό (καθαριστές, φύλακες), εμβολιασμένοι και μη, θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία με αρνητικό self test.

Κανονικά θα λειτουργήσουν επίσης στον Δήμο και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί. Μετά από εντατικές εργασίες καθαρισμού, απομάκρυνσης σπασμένων κλαδιών και δέντρων, έλεγχο από το Φυσικό Αέριο και από την Τεχνική Υπηρεσία, τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τα παιδιά σημειώνει η δημοτική αρχή.

Την ίδια στιγμή ευχαριστεί το προσωπικό της Δ/νσης Καθαριότητας, το προσωπικό της Δ/νσης Περιβάλλοντος, τους σχολικούς καθαριστές και το προσωπικό των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας για τη συνεχή τους προσπάθεια, όλες αυτές τις ημέρες και κυρίως το Σαββατοκύριακο, για την αποκατάσταση των φθορών και τον καθαρισμό των σχολικών χώρων, καθώς και τους διευθυντές των σχολείων για τη συνεργασία.

Τέλος, έχει ξεκινήσει η αποκομιδή απορριμμάτων και η Δημοτική και Αστική Συγκοινωνία στην πόλη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet