Εγκαινιάστηκε το σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο ΚΑΠΗ και Πολυιατρίων Παπάγου
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε το σύγχρονο και λειτουργικό κτήριο ΚΑΠΗ και Πολυιατρίων Παπάγου

Ένα σημαντικό έργο άνοιξε τις πύλες του στους πολίτες του Δήμου Παπάγου – Χολαργού. Πρόκτειται για το κτήριο ΚΑΠΗ και Δημοτικών Πολυϊατρίων Παπάγου, επί της οδού Εθνικής Αμύνης και Λάρνακας, το οποίο εγκαινιάστηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου, με την παρουσία πλήθους κόσμου. 

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Φυλακτό και ακολούθησε η εκδήλωση των εγκαινίων, στον εσωτερικό χώρο του κτηρίου.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή τόσο στα παιδιά όσο και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, σημειώνοντας: 

«Για εμάς, τα παιδιά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία συνάνθρωποί μας αποτελούν το σημαντικότερο και πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας. Όσα χρόνια διοικούμε τον Δήμο έχουμε δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση έργων σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, σε όλα τα σχολεία, στις παιδικές χαρές και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας θα πω ότι η κοινωνία έχει βαθύτατη υποχρέωση απέναντί τους. Έδωσαν αγώνες και τους κέρδισαν, για να οικοδομήσουν και να μας κληροδοτήσουν έναν καλύτερο κόσμο. Απέναντι λοιπόν στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν, που μας φρόντισαν και ακόμα μας φροντίζουν, οφείλουμε να σταθούμε και εμείς με τη σειρά μας, όπως ακριβώς τους αξίζει».

Η αναλυτική ανακοίνωση από τα εγκαίνια

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet