«Ευχαριστώ» του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού σε όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού σε όσους συνέβαλαν στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Με αφορμή το, όπως όλα δείχνουν, πέρας των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την Αττική τις προηγούμενες ημέρες, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαριστεί το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, ώστε να διατηρήσει λειτουργική την πόλη.

Ειδικότερα, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, στο προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας και ιδιαίτερα στον προϊστάμενο κ. Γιώργο Θεοχάρη, στο προσωπικό Καθαριότητας και Πρασίνου, καθώς και στους ηλεκτρολόγους του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, που όλες αυτές τις ημέρες έδωσαν πραγματική μάχη, με κάποιους από αυτούς να είναι άυπνοι για δύο συνεχόμενα 24ωρα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού, τα Συστήματα Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων και τους κ.κ. Θέο Λιβαθινό και Νίκο Λειβαθηνό, εθελοντές, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας, βοηθώντας να κρατήσουμε την πόλη μας καθαρή και ασφαλή.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, κ. Χρήστο Πετράκη, τους αντιδημάρχους κ.κ. Ειρήνη Βεντουζά-Παπανικολάου, Μιχάλη Τράκα, Μιχάλη Υφαντή, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Βασίλη Σιαμάνη, τις προέδρους των Κοινοτήτων κ.κ. Μαρία Δημάκου και Κατερίνα Γκούμα και τον σύμβουλο της Κοινότητας Παπάγου κ. Νικήτα Κεφαλογιάννη.

Επίσης, ευχαριστώ τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Νικήτα Κανάκη, Κώστα Τίγκα και Περικλή Ζήκα, που από την πρώτη στιγμή προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, καθώς και το προσωπικό του Δήμου μας, που φρόντισε για την εξυπηρέτηση των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και για τη μεταφορά πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στους πολίτες του Δήμου μας, για την υπομονή και τη συνεργασία τους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet