Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του φώτισε το Σάββατο 12/12 ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, χωρίς φυσικά παρουσία πολιτών λόγων των αυστηρών μέτρων περιορισμού εξαιτίας της πανδημίας.

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να σας έχουμε όλους κοντά μας, να αγκαλιαστούμε και να ανταλλάξουμε ευχές. Δυστυχώς όμως δεν μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για όλους μας.Ας το δούμε όμως αυτό ως τη μικρότερη συνέπεια όσων ζούμε τον τελευταίο χρόνο και ας επικεντρωθούμε στα θετικά και ουσιαστικά αυτής της περιόδου» σημειώνει ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος στη σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει:

«Τις φετινές γιορτές θα τις περάσουμε με αποστάσεις, που όμως μηδενίζονται μπροστά στο αγαθό της υγείας. Τη χρονιά που σε λίγες μέρες φεύγει ας τη δούμε σαν μια χρονιά που μας δίδαξε ότι η υγεία, η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στη ζωή μας.

»Σήμερα φωτίσαμε το δέντρο της πολης μας, δίνοντας ταυτόχρονα φως στην ελπίδα και την αισιοδοξια ότι θα ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία και θα βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί. Η αισιοδοξια μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, μετά από τα αποτελέσματα των ελέγχων για Covid-19 που διενεργήθηκαν στον δήμο μας, συνολικά 608, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Και αυτό χάρη στη δική σας υπευθυνότητα και προσπάθεια.

»Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία και αισιοδοξία. Ο νέος χρόνος θα μας βρει και πάλι όλους μαζί».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet