Εκδήλωση ενημέρωσης στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Κ. Τίγκα
Πολιτική

Εκδήλωση ενημέρωσης στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τον Κ. Τίγκα

Δεκάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων έδωσαν δυναμικό «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού.

Η μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση, που είχε ως στόχο την ενημέρωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, δείχνει, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «την έντονη ανησυχία των δημοτών της περιοχής για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της αδιαφορίας και της απραξίας του σημερινού δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης, Κώστας Τίγκας, απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις των συμμετεχόντων και παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητές του για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού και οι οποίες κατά σειρά είναι:

  1. Κοινωνική Πολιτική.
  2. Ασφάλεια.
  3. Νεολαία – Παιδεία.
  4. Περιβάλλον.
  5. Καθημερινότητα.

Χαιρετισμό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απηύθυνε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης.

Ο κ. Κώστας Τίγκας δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης: «Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, στους δεκάδες συναδέλφους που με τίμησαν εχθές με την παρουσία τους καθώς και στον καλό φίλο και έναν από τους καλύτερους δημάρχους της Ελλάδας, τον Δημήτρη Στεργίου, για τα συγκινητικά του λόγια και την υποστήριξή του.

»Όπως τόνισα το όραμά μας είναι να ξανακάνουμε τον Παπάγο και τον Χολαργό, μια γειτονιά – πρότυπο, μια περιοχή φιλική κι ανθρώπινη και πάνω από όλα τον πιο ασφαλή Δήμο της Αττικής.

»Αξίζουμε πολύ καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε μεθοδικά και ακούραστα. Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των ενεργών πολιτών που πιστεύουν στις αρχές και τις αξίες μας.

»Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

»Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet