Πρώτο μεταγραφικό χτύπημα με Δημήτη Βαρνάβα για τον ΚΑΟ Μελισσίων
Αθλητισμός

Πρώτο μεταγραφικό χτύπημα με Δημήτη Βαρνάβα για τον ΚΑΟ Μελισσίων

Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Δημήτρη Βαρνάβα.

Ο 23χρονος center (2,02), μετά την επιτυχημένη παρουσία του σε Φιλαθλητικό, Αετό, Ιωνικό Ν.Φ. και Ηλυσιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στα Μελίσσια, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα στην πρώτη της παρουσία στη Γ’ Εθνική.

«Μετά τις ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, η συμφωνία με τον Δ. Βαρνάβα είναι η πρώτη από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα προσθέσουν στην ομάδα μας την επιπλέον ποιότητα και την εμπειρία που χρειάζεται για τη νέα της προσπάθεια. Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στον ΚΑΟ Μελισσίων και του ευχόμαστε υγεία και καλή αθλητική χρονιά» αναφέρει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων στην ιστοσελίδα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΚΑΟ Μελισσίων, όπως ανέφερε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, πιστός στο μοντέλο που οδήγησε σε δύο συνεχόμενες ανόδους, θα πορευθεί και στη Γ’ Εθνική με το κράμα ταλέντου και εμπειρίας που τον έφτασαν στις εθνικές κατηγορίες. Δίνοντας πάντα βάρος στην αξιοποίηση και των δικών του παιδιών, μετά από την ποιοτική δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου, ο σύλλογος ανακοίνωσε ότι παραμένουν στην ομάδα οι Θανάσης Κοντός, Βασίλης Κυπαρίσης και Ανδρέας Πανταζής, όπως και ο Γιώργος Τζωρτζόπουλος, από τους πρωταγωνιστές στην πορεία πρωταθλητισμού στην Α’ ΕΣΚΑ. Παράλληλα, στην ομάδα επιστρέφει και ο Γιώργος Κύριος, ο οποίος είχε παραχωρηθεί με υποσχετική ενός έτους στον Οίακα Ναυπλίου.

Αυτές οι κινήσεις, μαζί με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παντελή Καλογερόπουλο και βέβαια τον coach των ανόδων, Στέλιο Σταϊκόπουλο, έκλεισαν το πρώτο μέρος των κινήσεων του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet