Νίκη με… άρωμα ανόδου του Νεοπεντελικού επί του Χαλκηδονικού με 1-0
Αθλητισμός

Νίκη με… άρωμα ανόδου του Νεοπεντελικού επί του Χαλκηδονικού με 1-0

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα, με κόκκινες κάρτες κι αποβολές παραγόντων, ο Νεοπεντελικός κέρδισε με 1-0 τον Χαλκηδονικό στο ντέρμπι κορυφής του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ (18η αγωνιστική). Το γκολ πέτυχε με κεφαλιά του Κάππου στο 76΄.

Ο Νεοπεντελικός πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 42 βαθμούς και είναι πλέον στο χέρι του η άνοδος στη Β΄ ΕΠΣΑ.

Ωστόσο, το παιχνίδι αμαυρώθηκε από πολλά επεισόδια, που ξεκίνησαν στο 81΄ με την άρνηση του τεχνικού των φιλοξενουμένων να αποχωρήσει από το γήπεδο, μετά την αποβολή του από τον διαιτητή. Υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, ενώ νέος κύκλος έντασης άνοιξε στο 93΄ όταν ο Λεβέντης, από την πλευρά των φιλοξενουμένων, δεν τήρησε μετά από διακοπή το fair play. Το φορτισμένο κλίμα οδήγησε σε “σύρραξη” στο 97΄, με τον Τ. Κατιάι να χτυπά τον Μπουλούκο, ο τελευταίος να ανταποδίδει και τελικώς να αποβάλλονται και οι δύο. Μάλιστα, ο πρώτος, σε έξαλλη κατάσταση προσπάθησε να πηδήξει τα κάγκελα και να διαπληκτισθεί με φιλάθλους, αλλά οι ψυχραιμότεροι τον συγκράτησαν.

Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί και ο προπονητής των γηπεδούχων.

Νεοπεντελικός: Καραγεώργος, Πολίτης, Μπουλούκος, Δέκος, Αντωνόπουλος, Κάππος, Σταμάτης, Σγαντσός (86΄ Κόπανος), Γ. Σαγματόπουλος (49΄ Μαρουλίδης), Χαλιλάι, Κωνσταντάκης (66. Σ. Σαγματόπουλος).

Χαλκηδονικός: Κατηφόρης, Σαρηγιαννόπουλος, Σουμπάσης (85΄ Νταλάκος), Χαντζάρας, Σκούταρης, Ράγιας, Φ. Κατιάι, Λεβέντης, Παππάς, Ντάρλας, Τ. Κατιάι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet