Μονοδρομούνται οι οδοί Αγ. Μαρίνας & Περικλέους στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Μονοδρομούνται οι οδοί Αγ. Μαρίνας & Περικλέους στα Μελίσσια

Μονοδρομείται η οδός Αγίας Μαρίνας και η οδός Περικλέους στα Μελίσσια. Συγκεκριμένα η Αγίας Μαρίνας θα είναι μόνο άνοδος και η Περικλέους μόνο κάθοδος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης:

Συνέπειας και ανταπόκρισης λόγων και έργων συνέχεια (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίας Μαρίνας και Περικλέους της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων)

Η διοίκηση Στεργίου πιστή στις εξαγγελίες της και στο πρόγραμμά της σε εφαρμογή της με αρ. 250/2014 Απόφασης του Δ.Σ. Πεντέλης η οποία εγκρίθηκε με την με αρ. πρωτ. 1657/1100/27-47-2015 απόφαση έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σας ενημερώνει ότι: 

  • Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 από τις 8:00 έως τις 13:00 θα υλοποιηθεί επί εδάφους η σήμανση της μελέτης επί των οδών Αγίας Μαρίνας και Περικλέους στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.
  • Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή ρυθμίζουν την οδό Αγίας Μαρίνας ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟ και την οδό Περικλέους ΜΟΝΟ ΚΑΘΟΔΟ, όπως η  σχετική σήμανση επί των οδών αυτών.

Συνεχίζουμε με βάση τις δεσμεύσεις μας για την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών αλλαγών που απαιτούνται στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet