Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μελισσίων – Πεντέλης
Κοινωνία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Πελοποννησίων Μελισσίων – Πεντέλης

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων «Μίκης Θεοδωράκης», η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Μελισσίων – Πεντέλης «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αξιοσέβαστος πατέρας Λουκάς, ιερέας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μελισσίων.

Η πρόεδρος Ε. Γκρέτσα στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε θερμά τους παρισταμένους και τόνισε ότι η βασιλόπιτα αποτελεί σύμβολο παράδοσης, συλλογικότητας και κοινής πορείας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας και της αισιοδοξίας για το μέλλον. Ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και δημιουργική δύναμη για τη νέα χρονιά, αφιερώνοντας το κομμάτι της «σε όλους, για να συνεχίσουμε ενωμένοι, με βλέμμα μπροστά».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον τέως πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να παραστεί σε προγενέστερη ειδική εκδήλωση βράβευσης των διατελεσάντων προέδρων.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet