Έκτακτη σύσκεψη στον Δήμο Πεντέλης για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία
Κοινωνία

Έκτακτη σύσκεψη στον Δήμο Πεντέλης για την αντιμετώπιση προβλημάτων από την κακοκαιρία

Σήμερα, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 10 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο του Δήμου Πεντέλης, συντονιστική σύσκεψη υπό τον αναπληρωτή του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, θεματικό αντιδήμαρχο Ηλία Βιλιώτη με θέμα την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην πόλη σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι, Μελισσίων, Σάββας Βορέας, Νέας Πεντέλης, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, ο διευθυντής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Γιάννης Ξανθάκος, ο διευθυντής Υποδομών Πόλης του Δήμου, Αναστάσιος Χριστίδης, οι εργαζόμενοι Γιώργος Λύρας, Θύμιος Αριτζάκης, Αντώνης Τσισκάκης, Μαρία Ζαμάνου και ο υπεύθυνος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, Κώστας Κωνσταντάκης. Τα πρακτικά της συνάντησης κρατούσε η υπάλληλος του Δήμου Όλγα Δουκάκου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναλύθηκε η κατάσταση και δόθηκαν οδηγίες σε όλους τους εμπλεκομένους για την καλύτερη κατά το δυνατόν αντιμετώπιση των αναμενόμενων έντονων καιρικών φαινομένων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet