Για δημιουργία Κέντρου Νεότητας και χώρων για τη νέα γενιά δεσμεύεται ο Δ. Παπακωνσταντίνου
Κοινωνία

Για δημιουργία Κέντρου Νεότητας και χώρων για τη νέα γενιά δεσμεύεται ο Δ. Παπακωνσταντίνου

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες, και με αφορμή το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στις σχετικές εκδηλώσεις των Πελοποννησίων Μελισσίων – Πεντέλης, των ΚΑΠΗ Πεντέλης και του Συλλόγου Κρητών Νέας Πεντέλης.

Στην πρώτη περίπτωση, ο κ. Παπακωνσταντίνου σχολίασε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ως γνήσιος Πελοποννήσιος (πατέρας Ηλείος, μητέρα Γορτύνια) από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας προερχόμενος, έχοντας την ευκαιρία να επισκέπτομαι συχνά τη γενέτειρα, αφιέρωσα το κομμάτι της πίτας που έκοψα στα νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που επιλέγουν να μείνουν στα χωριά τους και να επιχειρούν με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών, παράγοντας τοπικά επώνυμα προϊόντα. Η αστική Αυτοδιοίκηση μπορεί να δικτυωθεί με την επαρχιακή και να βοηθήσει στα πλαίσια μιας ισόρροπης ανάπτυξης».

Στις επόμενες επισκέψεις του, ο υποψήφιος δήμαρχος εντόπισε… κενά σε ό,τι αφορά τη νεολαία του Δήμου, σημειώνοντας: «Στα ΚΑΠΗ και στους συλλόγους ως Δήμος υπάρχει παράδοση δραστηριοτήτων. Όμως για τη νεολαία υπάρχει κενό. Εμείς δεσμευόμαστε να κάνουμε πολλά και για τη νεολαία, με πρώτη προτεραιότητα την ίδρυση Κέντρου Νεότητας και τη δημιουργία δημιουργικών χώρων για τους νέους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet