Εθελοντές σχολικούς τροχονόμους ζητά ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Εθελοντές σχολικούς τροχονόμους ζητά ο Δήμος Πεντέλης

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης προκήρυξε τις παρακάτω θέσεις εθελοντών σχολικών τροχονόμων στα σχολεία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Πεντέλης για το σχολικό έτος 2023-2024.

  • Δύο θέσεις στο 1ο Δημοτικό σχολείο Μελισσίων.
  • Δύο θέσεις στο 2ο Δημοτικό Μελισσίων.
  • Δύο θέσεις στο 3ο Δημοτικό Μελισσίων.
  • Δύο θέσεις στο 4ο Δημοτικό Μελισσίων.
  • Δύο θέσεις στο Δημοτικό Νέας Πεντέλης.
  • Δύο θέσεις στο 1ο Δημοτικό Πεντέλης.
  • Δύο θέσεις στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στο Πρωτόκολλο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πεντέλης –ΝΠΔΔ (Υψηλάντη & Παναγούλη Μελίσσια, 1ος όροφος), από Δευτέρα 28 Αυγούστου μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη 2023. Οι ώρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι 08:00-14:00 και υπεύθυνος είναι ο κ. Καψάλης Μιχάλης.

Για τους ενδιαφερόμενους ισχύουν οι εξής προϋποθέσεις: να είναι ηλικίας 18-67, ετών, να είναι κάτοικοι Δήμου Πεντέλης, να είναι σωματικά ικανοί και να γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: αίτηση ενδιαφέροντος, φωτοτυπία ταυτότητας και αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας.

Η επιλογή των εθελοντών τροχονόμων θα γίνει σε επίπεδο σχολικής μονάδας από επιτροπή. Θα προτιμηθούν γονείς μαθητών του αντίστοιχου δημοτικού σχολείου.

Στον εθελοντή σχολικό τροχονόμο θα παρασχεθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός και θα καταβάλλεται μηνιαία αποζημίωση 176 ευρώ από τη Σχολική Επιτροπή για την κάλυψη των εξόδων κίνησής του, από σχετική επιχορήγηση του ΥΠΕΣΔΑ. Ο εθελοντής σχολικός τροχονόμος δεν ασφαλίζεται σε κανένα ασφαλιστικό φορέα.

Η πρόσληψη θα ισχύει από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους 2023-2024. Στη θέση αυτή δύναται να απασχοληθεί κάθε άτομο, άνω των 18 ετών, αρκεί να μπορεί να ανταποκριθεί στο ωράριο και στις υποχρεώσεις του. Οι ώρες απασχόλησης είναι κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας του σχολείου και μπορεί να αλλάξουν με υπόδειξη της διεύθυνσης του σχολείου (ενδεικτικά από 7.45 μέχρι 8.25 το πρωί και από 13.00 μέχρι 13.30 το μεσημέρι).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet