Επιστολή της Δ. Κεχαγιά στους βουλευτές του Βόρειου Τομέα για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας
Κοινωνία

Επιστολή της Δ. Κεχαγιά στους βουλευτές του Βόρειου Τομέα για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Επιστολή για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια απέστειλε η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στους βουλευτές Βόρειου Τομέα.

Η δήμαρχος, που συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας, στην επιστολή της τονίζει μεταξύ άλλων ότι «πρόκειται για μία κοντόθωρη απόφαση, την οποία η αποφασίζουσα Διεύθυνση της ΕΤΕ θα πρέπει να ξανασκεφθεί νηφάλια και να προβεί στην άμεση ανάκλησή της», ενώ ζητεί «να αποφευχθεί αυτή η ταλαιπωρία που θα δημιουργήσει στους πολίτες αυτή η απόφαση».

Ειδικότερα, στην επιστολή της η δήμαρχος Πεντέλης αναφέρει:

«Με την παρούσα επιστολή, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης καταδικάζει την απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας που αφορά στο κλείσιμο του Υποκαταστήματος Μελισσίων, την οποία και θεωρούμε εντελώς αδικαιολόγητη και λανθασμένη.

Σας επισημαίνουμε ότι το υποκατάστημα που λειτουργεί στην Δημοτική Ενότητα Μελισσίων είναι το μοναδικό στο Δήμο Πεντέλης, έναν Δήμο στον οποίο κατοικούν 40.000 και πλέον άνθρωποι. Εξυπηρετεί, αποδεδειγμένα πέραν των εμπόρων και καταστηματαρχών όλου του Δήμου, ένα πολύ μεγάλο αριθμό νοικοκυριών, αλλά και ατόμων τρίτης ηλικίας και συνταξιούχων, οι οποίοι θα υπόκεινται σε μεγάλη ταλαιπωρία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους με την Τράπεζα, καθώς θα υποχρεωθούν να μετακινούνται σε γειτονικούς Δήμους προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Πρόκειται για μια κοντόθωρη απόφαση, την οποία η αποφασίζουσα Διεύθυνση της ΕΤΕ θα πρέπει να ξανασκεφθεί νηφάλια και να προβεί στην άμεση ανάκλησή της. Σεβαστείτε τον παράγοντα άνθρωπο, τα χρήματα και τον ιδρώτα των συνταξιούχων και αναλογιστείτε την ζημιά που η απόφασή σας αυτή θα επιφέρει στους επαγγελματίες αλλά και τους κατοίκους εν συνόλω του
δήμου μας.

Παράλληλα έχουμε ήδη αιτηθεί συνάντηση αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου με τη Διοίκηση της Τράπεζας, προκειμένου να εκθέσουμε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ματαιωθεί η συγκεκριμένη απόφαση καθώς και να συνεργαστούμε προκειμένου να βρεθεί η βέλτιστη λύση για την συνέχιση της φυσικής παρουσίας της ΕΤΕ στον Δήμο μας μέσω
υποκαταστήματος.

Το Δημοτικό Συμβούλιο συμπαραστέκεται στον εμπορικό κόσμο της πόλης συμμετέχοντας σε διαμαρτυρία που διοργανώθηκε από Συντονιστική Επιτροπή Πολιτών και Επιχειρηματιών του Δήμου έξω από το Υποκατάστημα.

Ζητάμε και από εσάς να υποστηρίξετε το δίκαιο αυτό αίτημα, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία που θα δημιουργήσει στους συμπολίτες μας αυτή η απόφαση».

Διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ του «Ε» για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Μελίσσια

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet