Επιτυχής η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Επιτυχής η 37η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πεντέλης

Με επιτυχία πραγματοποίησε την 37η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο (Αλεξάνδρου Παναγούλη 9 Μελίσσια) ο Δήμος Πεντέλης την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 με σκοπό την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εργαζόμενοι και πολίτες για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανιδιοτέλειά τους ενισχύοντας ένα σημαντικό θεσμό για την τοπική κοινωνία μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας και ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Πεντέλης με 33 επιπλέον μονάδες αίματος.

Στη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχε ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας», οι εθελοντές αιμοδότες ενημερώθηκαν και για τον τρόπο που μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Την αιμοληψία υλοποίησε το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου «Φλέμινγκ» έπειτα από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο στους εθελοντές αιμοδότες.

Στην αιμοδοσία παρευρέθηκαν η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Ελένη Πολίτη, η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας & ΚΕΠ Δήμητρα Γιαννακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε Τεχνικά Θέματα Γεώργιος Τάκας, καθώς και οι σύμβουλοι αιμοδοσίας Αγγελική Βλάχου και Μαρία Χατζηνικολάου.

Η επόμενη ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2024.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet