Σε σοβαρή κατάσταση ο 14χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Νέα Πεντέλη – Παραδόθηκε η οδηγός
Κοινωνία

Σε σοβαρή κατάσταση ο 14χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στη Νέα Πεντέλη – Παραδόθηκε η οδηγός

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική το 14χρονο αγόρι το οποίο παρέσυρε και εγκατέλειψε οδηγός χθες βράδυ, Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, στη Νέα Πεντέλη.

Ο 14χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Το παιδί κατέβηκε το βράδυ του Σαββάτου από λεωφορείο του ΟΑΣΑ σε στάση επί της οδού 25ης Μαρτίου στη Νέα Πεντέλη. Αρχικώς πέρασε μπροστά από το λεωφορείο για να διασχίσει τον δρόμο ένας φίλος του και έπειτα το ίδιο επιχείρησε να κάνει ο 14χρονος. Εκείνη τη στιγμή η οδηγός ενός Ι.Χ. βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα την ώρα που ο 14χρονος περνούσε τον δρόμο να τον χτυπήσει.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο, ενώ η οδηγός, που είναι μία 27χρονη γυναίκα, έφυγε, εγκαταλείποντάς το, ενώ στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο συμβάν και οι διασώστες παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στον 14χρονο, τον οποίο ακολούθως μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η οδηγός του οχήματος, περίπου 40 λεπτά αργότερα από το συμβάν, μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης και παραδόθηκε. Κρατείται στο Τμήμα έως ότου μεταφερθεί στον εισαγγελέα και έχει υποβληθεί σε εξέταση αίματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ήταν σε κατάσταση μέθης.

Οι φίλοι του 14χρονου είναι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σε κατάσταση σοκ.

Δείτε το video από τις ειδήσεις του Alpha

Πηγή πληροφοριών: Alpha TV

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet