Ταξίδι στον Πόντο… από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Ταξίδι στον Πόντο… από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Πεντέλης

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων η 10η Θεματική Διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης με θέμα «Πόντος, πολιτισμικό οδοιπορικό στην αλησμόνητη πατρίδα» και ομιλητή τον υποστράτηγο ε.α. Χρήστο Τόιλο.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, τόνισε ότι «το να γνωρίζεις το χθες αποτελεί δύναμη για να βαδίζεις στο αύριο, κάτι το οποίο αναδεικνύεται μέσα από τέτοιες εκδηλώσεις».

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Άντα Μπούσουλα.

Την ομιλία παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου, Νικόλαος Κόλλιας, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Ζώης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, η τοπική σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, ο τοπικός σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης Κανέλλος Γεωργόπουλος, η αντιπρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής, Χρυσούλα Μπάμπου, το μέλος Δ.Σ. ΟΠΑΘ Παναγιώτα Τσινού, Υπεύθυνη Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, τα μέλη του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ Αγνή Ζώη, ΥΥπεύθυνη Αιμοδοσίας, Ελένη Γκρέτσα και Θεμιστοκλής Μπαλάσκας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet