Το Κλειστό Γυμναστήριο Πεντέλης θα αποκαταστήσει η ΤΕΡΝΑ
Κοινωνία

Το Κλειστό Γυμναστήριο Πεντέλης θα αποκαταστήσει η ΤΕΡΝΑ

Την πλήρη αποκατάσταση του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης, που καταστράφηκε στην πυρκαγιά της 11ης Αυγούστου, αναλαμβάνει η ΤΕΡΝΑ, ανακοίνωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός με τη δήμαρχο Νατάσσα Κοσμοπούλου επισκέφθηκε την Τρίτη 13/8 τις υποδομές που έχουν υποστεί ζημιές, επισημαίνοντας ότι «θα γίνουν όλες οι αναγκαίες μελέτες και πολύ γρήγορα θα αποδοθεί εκ νέου στους μαθητές και τις ομάδες που αγωνίζονται σ’ αυτό».

Προηγήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο της Πεντέλης, όπου έγινε μια πρώτη αποτίμηση της κατάστασης και στη συνέχεια ακολούθησε η αυτοψία στις δημόσιες υποδομές στις οποίες προκλήθηκαν ζημιές από την πυρκαγιά, από τον υπουργό Χρήστο Σταικούρα, τον αρμόδιο υφυπουργό για τις Υποδομές Νίκο Ταχιάο και μηχανικούς από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.).

Οι σχολικές δομές που επισκέφθηκαν είναι το Γυμνάσιο & Λύκειο Νέας Πεντέλης και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, το Κρυστάλλειο Δημοτικό Σχολείο Πεντέλης, το 1ο Νηπιαγωγείο Πεντέλης, και ο 1ος Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τα κλιμάκια του υπουργείου να διενεργούν τις αυτοψίες στην πόλη με τη συνεργασία του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet