Τρόποι αντιμετώπισης της κατάθλιψης αναλύθηκαν σε ομιλία στην Πεντέλη
Κοινωνία

Τρόποι αντιμετώπισης της κατάθλιψης αναλύθηκαν σε ομιλία στην Πεντέλη

Ομιλία με θέμα «Αντιμετώπιση της κατάθλιψης»πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Η ομιλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, από την Εταιρεία Προληπτικής Ψυχιατρικής σε συνεργασία με τη Δ.Κ. Πεντέλης και το ΚΑΠΗ Πεντέλης.

Ομιλητής ήταν ο ψυχίατρος, συντονιστής – διευθυντής 5ου ΨΤΕ ΨΝΑ, Χαράλαμπος Τουλούμης.

Τη διοργάνωση και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η ταμίας Δ.Σ. της Εταιρείας Προληπτικής Ψυχιατρικής, τ. προϊσταμένη στη Διοικητική-Οικονομική Υπηρεσία της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, «Αιγινήτειο Νοσοκομείο», Ελένη Γκρέτσα.

Ο δήμαρχος χαιρέτησε την εκδήλωση και έδωσε συγχαρητήρια στην κα Ελ. Γκρέτσα για τη διοργάνωση και την επιλογή του σοβαρού θέματος που δυστυχώς στη δύσκολη αυτή περίοδο απασχολεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Την ομιλία παρακολούθησαν, επίσης, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Ζώης και Λευτέρης Κιτσούλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet