Έκτακτη σύγκληση ΣΤΟ Δήμου Πεντέλης για τις επικείμενες χιονοπτώσεις
Κοινωνία

Έκτακτη σύγκληση ΣΤΟ Δήμου Πεντέλης για τις επικείμενες χιονοπτώσεις

Με βάση τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για χιονοπτώσεις τις ημέρες της πρωτοχρονιάς συγκλήθηκε εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (ΣΤΟ) του Δήμου Πεντέλης στις 11 το πρωί της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου 2015, υπό την προεδρία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος, της ΕΛ.ΑΣ., του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Πεντέλης για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων

Ο δήμαρχος έδωσε οδηγίες σύμφωνα με τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για τις χιονοπτώσεις για τη σωστή λειτουργία των οχημάτων και του προσωπικού και καθόρισε τις βασικές ενέργειες σε περίπτωση χιονόπτωσης.

Κύρια στόχευση, είναι με βάση σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σε πρώτο χρόνο το βασικό δρομολόγιο Σισμανόγλειο – Πεντέλη – Νοσοκομεία να παραμείνει πάση θυσία ανοιχτό καθώς και τα κύρια δρομολόγια των Δ.Κ. Νέας Πεντέλης και Μελισσίων και σε δεύτερο χρόνο να εξασφαλιστεί η κίνηση των οχημάτων σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «στηριζόμενοι στις άοκνες προσπάθειες των εθελοντών και του προσωπικού του Δήμου για μία ακόμη φορά θα αντιμετωπίσουμε τυχόν καιρικό φαινόμενο χιονοπτώσεων».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet