Προσωρινές συγκοινωνιακές τροποποιήσεις στον Δήμο Πεντέλης
Κοινωνία

Προσωρινές συγκοινωνιακές τροποποιήσεις στον Δήμο Πεντέλης

Προσωρινές τροποποιήσεις των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών που εξυπηρετούν τον Δήμο Πεντέλης θα τεθούν σε ισχύ λόγω των θρησκευτικών εκδηλώσεων εορτασμού του Αγίου Γεωργίου και της Ζωοδόχου Πηγής, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω συγκοινωνιακές τροποποιήσεις:

Μερική τροποποίηση από 1η έως 2 Μαΐου 2016 της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 405, 410 και 530, λόγω εμποροπανήγυρης πέριξ του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, επί της οδού 17ης Νοέμβρη (από οδό Σμύρνης έως οδό Κ. Καραμανλή), ως εξής:

  • 530 προς Νέα Πεντέλη: από Καραμανλή δεξιά 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Πηγής, δεξιά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Παν. Τσαλδάρη, Κουντουριώτου, Θεμιστοκλέους, συνέχεια ως έχει.
  • 530 προς Κηφισιά: από Λεωφ. Δημοκρατίας, δεξιά 25ης Μαρτίου, ευθεία 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Καραμανλή.
  • 405 (η γραμμή θα πραγματοποιείται κυκλικά δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο τέρμα): από Λεωφ. Πηγής, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Α. Παπανδρέου, συνέχεια ως έχει (προς αφετηρία).
  • 410 προς Τέρμα (η γραμμή θα πραγματοποιείται κυκλικά δεδομένου ότι δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο τέρμα): από Παν. Τσαλδάρη, αριστερά Πηγής, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, δεξιά Λεωφ. Δημοκρατίας, συνέχεια ως έχει.

Κατά τη διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης της Ζωοδόχου Πηγής επί της Λεωφ. Δημοκρατίας, από 5 έως 6 Μαΐου 2016, δεν θα τροποποιηθούν οι διερχόμενες λεωφορειακές γραμμές, καθώς θα γίνει μερική κατάληψη οδοστρώματος και δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet