Ανεξαρτητοποίηση Κ. Τζουμάκα από την παράταξη Πεντέλη εν Δράσει
Πολιτική

Ανεξαρτητοποίηση Κ. Τζουμάκα από την παράταξη Πεντέλη εν Δράσει

Με επιστολή του προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τζουμάκας ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τη δημοτική παράταξη Πεντέλη εν Δράσει.

Στην επιστολή του ο κ. Τζουμάκας αναφέρει:

Κυρία Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή και σύμφωνα με το άρθρο 66 παράγραφος 4 του Ν3852/2010, σας γνωστοποιώ την ανεξαρτητοποίησή μου από τη Δημοτική Παράταξη «Πεντέλη Εν Δράσει» με την οποία αναδείχθηκα δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 στο Δήμο Πεντέλης. 

Ευχαριστώ τον επικεφαλής της Αντώνη Φειδοπιάστη για την πενταετή μας συνεργασία και του εύχομαι καλή δύναμη στη νέα του αυτοδιοικητική πρόταση. Ευχαριστώ το κάθε στέλεχος του συνδυασμού ξεχωριστά που τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε για έναν καλύτερο Δήμο. 

Τέλος,  ευχαριστώ εσάς, τον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  και τη γραμματειακή υποστήριξη του Δήμου για την μέχρι τώρα συνεργασία μας στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης τον πρόεδρο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στις οποίες ήμουν αντιπρόεδρος και μέλος.

Παραμένω δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης.

Πεντέλη 30 Μαρτίου 2018
Τζουμάκας Κωνσταντίνος
Γραμματέας Δ.Σ. Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet