Η Αποκεντρωμένη «έριξε» σε… δεύτερο χρόνο την απόφαση του Δ.Σ. Πεντέλης για τα δημοτικά τέλη
Κοινωνία

Η Αποκεντρωμένη «έριξε» σε… δεύτερο χρόνο την απόφαση του Δ.Σ. Πεντέλης για τα δημοτικά τέλη

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση «έριξε» σε… δεύτερο χρόνο την απόφαση του Δ.Σ. Πεντέλης για τα δημοτικά τέλη, όπως ενημερώνουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Νέοι Άνθρωποι-Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης και Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τρεις δημοτικές παρατάξεις αναφέρουν:

Δεν έχουν τον Θεό τους!!!

Ο «Αποκεντρωμένος» ανακαλεί εαυτόν έπειτα από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής Πεντέλης…

«Έριξαν» την απόφαση του Δ.Σ. για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες

Α) Με την απόφαση 142/2020/21.12.20 το Δ.Σ. με ψήφους 17 υπέρ (Αντιπολίτευση) έναντι 16 κατά (Κεχαγιά – Παλαιοδήμος – παρατρεχάμενοι) ενέκρινε τον καθορισμό Δημοτικών Τελών για το έτος 2021 με ελαφρύνσεις – απαλλαγές για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες (άπορους, πολύτεκνους, μονογονεϊκές, ανέργους, ΑΜΕΑ) υπό προϋποθέσεις (εισόδημα, χρόνος ανεργίας κ.ά.).

Β) Με την υπ’ αριθμ. 14340/08.02.2021 η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αποφασίζει «Νόμιμα ελήφθει η 142/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης.

Γ) Με το 2527/15.02.2021 έγγραφο του Δήμου Πεντέλης ζητείται από την Αποκεντρωμένη «επανεξέταση της 142/20 Απόφασης» .

Δ) Με την νέα απόφαση του ο «Αποκεντρωμένος» στις 05.03.2021 ανακαλεί την πρώτη του απόφαση και ακυρώνει την απόφαση του Δ.Σ., βασιζόμενους  σε νομικούς ακροβατισμούς Νομικού στον  οποίο παρέπεμψε το θέμα (λες και δεν ξέρουμε πως γίνονται οι γνωματεύσεις), έπειτα από τις «υποδείξεις» της Δημοτικής Αρχής Πεντέλης.

Συμπεράσματα:

  • Η αναλγησία στο μεγαλείο της!!! Ο χορτασμένος ποτέ δεν κατάλαβε τον πεινασμένο λέει ο λαός μας.
  • Η καταρράκωση της αξιοπιστίας της Δημόσιας Διοίκησης, όταν ο νομικός παρατηρεί, προκειμένου να αιτιολογήσει το σκεπτικό ανάκλησης, ότι δεν «εκτιμήθηκε επαρκώς» αν υπάρχουν τα στοιχεία έγκρισης της απόφασης!!! και ο διευθυντής Δημόσιας Αρχής ανακαλεί εαυτόν!!!
  • Η πολιτική της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης στη λογική της συντήρησης της πόλωσης και στην αποφυγή συγκλίσεων και ευρύτερης προσέγγισης.
  • Οι προτεραιότητες των διοικούντων σήμερα του Δήμου Πεντέλης: Υπεργολάβοι, καρναβάλια…
  • «Παντεσπάνι» κυρίες και κύριοι  της συνδιοίκησης  για τους μη δυνάμενους…

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet