Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ: Να πάρει άμεσα μέτρα η δημοτική αρχή
Πολιτική

Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ: Να πάρει άμεσα μέτρα η δημοτική αρχή

Να πάρει άμεσα μέτρα η δημοτική αρχή ζητεί η Κομματική Οργάνωση (Κ.Ο.) Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι τα εκχιονιστικά μηχανήματα «δεν έχουν ανοίξει κανέναν δρόμο, παρά μόνο τους πολύ κεντρικούς, όπως για παράδειγμα τη Λεωφόρο Δημοκρατίας, από την οποία δεν μπορεί κανένα αυτοκίνητο να εξέλθει, καθώς τα στενά παραμένουν πνιγμένα στο χιόνι και τον πάγο».

Η Κ.Ο. Μελισσίων-Πεντέλης του ΚΚΕ αναφέρει σχετικά:

«Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται με τον πιο τραγικό τρόπο ότι ο λαός βρίσκεται απροστάτευτος απέναντι στα φυσικά φαινόμενα. Μολονότι επρόκειτο για φαινόμενο που το περιμέναμε εδώ και μια εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, ο κρατικός μηχανισμός στάθηκε για άλλη μια φορά προκλητικά ανεπαρκής για την προστασία του λαού. Οι τεράστιες ελλείψεις του κρατικού μηχανισμού, της πολιτικής προστασίας και των υποδομών για τις λαϊκές ανάγκες αναδείχθηκαν ακόμα μια φορά με την έλευση καιρικών φαινομένων, αφήνοντας το λαό είτε εγκλωβισμένο στους δρόμους, είτε να παγώνει εξαιτίας της ακρίβειας και της ενεργειακής φτώχειας. Καλούμε όλους τους αρμόδιους, κυβέρνηση, περιφέρεια, ΔΕΔΔΗΕ και Δήμο να παρέμβουν, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι βλάβες στην ηλεκτροδότηση. Να παρθούν άμεσα μέτρα απεγκλωβισμού οδηγών που είναι στους δρόμους ακόμα και στα όρια του δήμου μας. Να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για να απεγκλωβιστεί κάθε περιοχή από το χιόνι και τον πάγο.

Καλούμε τους δημότες να βγάλουν συμπεράσματα. Η κατάσταση που βιώνουμε είναι ένα ακόμη παράδειγμα του περίφημου κράτους που υπερασπίζεται η κάθε κυβέρνηση και η εκάστοτε δημοτική αρχή. Ενός κράτους που δουλεύει για τους λίγους και έχει αφήσει την πλειοψηφία του λαού στην ατομική ευθύνη, στην λογική όταν έχουμε έντονη χιονόπτωση ”καθίστε σπίτι”, όταν έχουμε σεισμό ή καταστροφικές πυρκαγιές ”φύγετε κ.α. Να πάρει η δημοτική αρχή μέτρα τώρα ώστε να καθαριστούν οι δρόμοι τώρα, να επανέλθει το ρεύμα και το νερό όπου έχει διακοπή. Να λειτουργήσουν κανονικά τα μέσα μεταφοράς, να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση σε νοσοκομεία».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet