Ν. Κοσμοπούλου: Ο Δήμος Πεντέλης αλλάζει πλεύση
Πολιτική

Ν. Κοσμοπούλου: Ο Δήμος Πεντέλης αλλάζει πλεύση

Το απόγευμα της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023, στο κατάμεστο από πολίτες κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Μελισσίων, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου Πεντέλης Νατάσσας Κσομοπούλου και του Δημοτικού Συμβουλίου που θα αναλάβει τα καθηκοντά του από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους.

Παρουσία πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, η κ. Κοσμοπούλου, αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που με την παρουσία τους, όπως είπε, δίνουν δύναμη στην ίδια και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε ότι «με μεγάλη τιμή και ευθύνη αναλαμβάνω σήμερα τα καθήκοντα της δημάρχου του Δήμου Πεντέλης». Δηλώνοντας πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ χαρούμενη, η νέα δήμαρχος, απευθυνόμενη στους πολίτες, σημείωσε: «Η επιλογή σας να εκλέξετε τον συνδυασμό μας Μπορούμε Καλύτερα για τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στον τρόπο διακυβέρνησης της πόλης μας. Η πόλη μας αλλάζει πλεύση».

«Θέλουμε μαζί με εσάς, τους πολίτες αυτού του Δήμου, με τη συνεργασία σας, με διαφάνεια, να γίνει ο Δήμος μας μία μεγάλη αγκαλιά για όλους, διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας, προάγοντας την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, φυλάσσοντας το Πεντελικό μας, ομορφαίνοντας την πόλη μας, δημιουργώντας ευκαιρίες για τους νέους μας και συμβάλλοντας όλοι μαζί στο να γίνει ο Δήμος μας καθαρός, φωτεινός και πράσινος» πρόσθεσε η κ. Κοσμοπούλου και κατέληξε στην τοποθέτησή της:

«Είμαι εδώ και θα είμαι εδώ για πέντε χρόνια, δίπλα σας, με γραφείο ανοιχτό, με όλες τις πόρτες του Δήμου ανοιχτές και στις τρεις δημοτικές ενότητες. Μαζί με εσάς θα λύνουμε όλα τα προβλήματα, θα βρίσκουμε λύσεις, θα δημιουργούμε ευκαιρίες και θα πορευόμαστε πέντε χρόνια μαζί. Θα συναντιόμαστε, θα συζητάμε και θα προχωράμε».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet