Πώς απαντά η δήμαρχος Πεντέλης στο «πρέσινγκ» που της ασκεί η παράταξη της Δ. Κεχαγιά
Πολιτική

Πώς απαντά η δήμαρχος Πεντέλης στο «πρέσινγκ» που της ασκεί η παράταξη της Δ. Κεχαγιά

Με ιδιαίτερα οξείες ανακοινώσεις απαντούν ο Δήμος Πεντέλης και η δημοτική παράταξη Μπορούμε Καλύτερα στις τελευταίες ανακοινώσεις της δημοτικής παράταξης Συμπολιτεία, εντείνοντας το συγκρουσιακό κλίμα στο πολιτικό τοπίο του Δήμου. Είναι σαφές ότι η σύγκρουση Νατάσσας Κοσμοπούλου και Δήμητρας Κεχαγιά περνά σε νέο στάδιο -και όλα δείχνουν ότι έπεται συνέχεια.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, η Συμπολιτεία εξέδωσε ανακοινώσεις για:

Συνοπτικά, στο θέμα του εσωτερικού ελέγχου, ο Δήμος απαντά ότι η αλλαγή έγινε αφενός επειδή το ζήτησε η υπάλληλος που είχε αναλάβει το έργο αλλά και επειδή το σύστημα όπως λειτουργεί δεν είναι αποτελεσματικό. Μάλιστα, αντεπιτίθεται στη Συμπολιτεία για δικά της χαρακτηριστικά δείγματα οικονομικής κακοδιαχείρισης και «υπόσχεται’ συνέχεια με περισσότερες αποκαλύψεις.

Στην ανακοίνωση της παράταξης Μπορούμε Καλύτερα, οι τόνοι ανεβαίνουν. Κατ’ αρχάς, η ανακοίνωση φέρει τίτλο «τα πέντε στάδια του πένθους» και φωτογραφία της Ακρόπολης με σφραγίδα… «Είναι και αυτό έργο Κεχαγιά / Συμπολιτεία».

Η επίθεση αρχίζει με την πρώτη φράση: «Τους τελευταίους 7, αισίως, μήνες, έχοντας αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, δίνουμε μια απίστευτη μάχη να βάλουμε μια τάξη στο χάος που άφησε η διοίκηση της Συμπολιτείας».

Οι τόνοι είναι σταθερά υψηλοί με προσωπικές βολές («η απούσα, κατευθυνόμενη δήμαρχος», «η τηλεκατευθυνόμενη δήμαρχος») και με έμφαση την οικονομική κακοδιαχείριση («οι προαναφερθείσες συμβάσεις κατάφεραν να τον βάλουν μέσα 3,7 εκατομμύρια ευρώ»).

Τέλος, υπαινίσσεται αλλαγή του κέντρου πολιτικών ισορροπιών στον Δήμο με τη φράση «Το καλό είναι ότι έχουμε επαναδομήσει σε μεγάλο βαθμό και το κέντρο κοινωνικής στήριξης».

Παρατίθενται οι πλήρεις ανακοινώσεις του Δήμου Πεντέλης και της παράταξης Μπορούμε Καλύτερα.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet