Συμπολιτεία: Συνεχίζει τη «φάμπρικα» αναθέσεων σε ημετέρους η κ. Κοσμοπούλου
Φωτογραφία: freepik.com
Πολιτική

Συμπολιτεία: Συνεχίζει τη «φάμπρικα» αναθέσεων σε ημετέρους η κ. Κοσμοπούλου

Ότι συνεχίζει «τις αναθέσεις σε ημετέρους» κατηγορεί τη δημοτική αρχή της Νατάσσας Κοσμοπούλου η δημοτική παράταξη της τέως δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά. Η Συμπολιτεία, υποστηρίζει ότι ο Δήμος προχώρησε σε ανάθεση των υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO) σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού της νυν δημάρχου και μάλιστα με «προκλητική αμοιβή».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Συμπολιτεία αναφέρει:

«Η διοίκηση Κοσμοπούλου συνεχίζει απτόητη τη «φάμπρικα» των αναθέσεων σε ημετέρους και μάλιστα με ποσά που κινούνται σε προκλητικά επίπεδα. Μετά την ανάθεση σε εταιρεία χωρίς γραφεία και εμπειρία του 5ετούς στρατηγικού – επιχειρησιακού σχεδίου του Δήμου Πεντέλης και την ανάθεση σε δικηγορικό γραφείο στο οποίο συμμετέχει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της υπεράσπισης του πρώην δημάρχου Δ. Στεργίου για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο Μάτι, σειρά παίρνει η ανάθεση παροχής υπηρεσιών Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων (DPO).

Αυτή τη φορά η κ. Κοσμοπούλου σπεύδει να… εξυπηρετήσει υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής της, στον οποίο αναθέτει τη συγκεκριμένη υπηρεσία με ετήσια αμοιβή έως και πέντε φορές πάνω από τις τιμές αγοράς!

Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, αναφέρουμε ενδεικτικά:

Στον Δήμο της Λάρισας, με πληθυσμό υπερ-τετραπλάσιο από αυτόν του Δήμου Πεντέλης, η αντίστοιχη υπηρεσία αποτιμάται στα 6.380,00 ευρώ.

Στον Δήμο Χαλανδρίου, με πληθυσμό υπερ-διπλάσιο του Δήμου Πεντέλης, η αντίστοιχη υπηρεσία αποτιμάται στα 5.664,00 ευρώ.

Η κ. Κοσμοπούλου αποτιμά την ίδια υπηρεσία στον Δήμο μας (με πληθυσμό 35.610 κατοίκους) στα 14.000,00 ευρώ(!), ξεπερνώντας ακόμη και τον Πειραιά, ο οποίος (με πληθυσμό 168.151 κατοίκους) θα πληρώσει για το ίδιο έργο μόλις 11.160,00 ευρώ ετησίως.

Φαίνεται ότι η κατάσταση του δημοτικού ταμείου μας είναι πολύ καλύτερη από αυτήν που ψευδώς παρουσιάζει η κ. Κοσμοπούλου, γι’ αυτό και δεν διστάζει να σκορπά αλόγιστα, δεξιά κι αριστερά, τα χρήματα των δημοτών».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet