Γλέντι μέχρι πρωίας στην κοπή πίτας της Συμπολιτείας
Πολιτική

Γλέντι μέχρι πρωίας στην κοπή πίτας της Συμπολιτείας

Πλήθος κόσμου, φίλοι, στελέχη και μέλη του συνδυασμού Συμπολιτεία παρευρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του γεμίζοντας τις αίθουσες του κέντρου «Μαγγίνας», σε μια, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, πέρα κάθε προσδοκίας, επιτυχημένη βραδιά που εξελίχθηκε σε γλέντι μέχρι πρωίας.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της Συμπολιτείας, Μανώλης Γραφάκος, ευχαρίστησε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους, καθώς και κάθε μέλος, ενώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του συνδυασμού, «έδωσε το στίγμα και τη διαφορά του συνδυασμού, σε σχέση με, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ολοένα και αυξανόμενη διάβρωση της λειτουργίας του Δήμου. Στηλίτευσε την ανάδειξη των αυτονόητων ως μεγάλων επιτυχιών της σημερινής δημοτικής Αρχής. Τόνισε χαρακτηριστικά, ότι έχει εμπεδωθεί ένα κλίμα εκμαυλισμού και χαμηλών προσδοκιών. Η αναμονή των πολιτών από το Δήμο έχει περιοριστεί στα ελαχίστως απαραίτητα και αυτά μέσα από ένα κλίμα που  δημιουργεί την αίσθηση υποχρέωσης των κατοίκων απέναντί στη Διοίκηση του Δήμου. Έχει χαθεί το όραμα, ο προγραμματισμός και η φαντασία, πίσω από τη σκιά της λογικής του “ενός ανδρός αρχή”».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος εξήρε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τον ρόλο και τη συνεισφορά του Μανώλη Γραφάκου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης ανακοίνωσε την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για ορισμό του Μανώλη Γραφάκου, ως αναπληρωτή γραμματέα προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, με ευθύνη την αμφίδρομη επικοινωνία του προγράμματος του κόμματος στην κοινωνία και τους θεσμικούς φορείς.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε χορός και γλέντι που κράτησε μέχρι νωρίς το πρωί.

Ο συνδυασμός ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης και τα καταστήματα που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρα αγορά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet