Ο Σον το Πρόβατο… έρχεται στο Cine Plakentia Kids
Πολιτισμός

Ο Σον το Πρόβατο… έρχεται στο Cine Plakentia Kids

Η παιδική ταινία «Σον το Πρόβατο» προβάλλεται από το Cine Plakentia Kids την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας (τέρμα Λόρδου Βύρωνος, Πεντέλη),

ΑφίσαΟ Σον είναι ένα έξυπνο, άτακτο πρόβατο, που ζει με το κοπάδι του στη Φάρμα Μόζι Μπότομ και υπό την επίβλεψη του Αγρότη και του Μπίτζερ, ενός καλοπροαίρετου αλλά μη αποτελεσματικού τσοπανόσκυλου. Παρά τις προσπάθειες του Σον, η ζωή στη φάρμα τους έχει δυσκολέψει κι ο Σον θα καταστρώσει ένα πανούργο σχέδιο: να πάρουν ρεπό. Πρέπει να προσέχετε τι εύχεστε όμως. Σύντομα τα πράγματα θα βγουν εκτός ελέγχου και οι αταξίες του Σον θα απομακρύνουν τον άμοιρο αγρότη από τη φάρμα του. Με τη βοήθεια του κοπαδιού, ο Σον θα ταξιδέψει στη Μεγάλη Πόλη για να σώσουν τον αγρότη- η αποτυχία δεν είναι επιλογή!

Τιμή εισόδου: 4 ευρώ (2 ευρώ από το τρίτο παιδί και άνω).

Περιορισμένες θέσεις καθισμάτων.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6974 747439.

Την Κυριακή το βράδυ θα κληρωθεί μία πρόσκληση για δύο άτομα στη θεατρική παράσταση «Οικογένεια Σοϊ – μπλε» η οποία θα παρουσιαστεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στις 21:15, στο Συνεδριακό Κέντρο «Δηλαβέρη» Κύμης & Λητούς, στη Μεταμόρφωση.

Παίζουν: Γιώργος ΒασιλείουΓιώργος ΜακρήςΜ. ΒλούτηΜ. ΟρφανούΓ. ΚρανίδουΓ. Μαυράς.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet