Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ιδρύουν οι Δήμοι Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού
bankingnews.gr
Κοινωνία

Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ιδρύουν οι Δήμοι Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού

Ένα ακόμα χρόνιο θέμα λύθηκε στη χθεσινή (7/4) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού, οποία επισημαίνει ότι «πρόκειται για την επιστροφή της Πολεοδομίας του Δήμου μας, στα χέρια του Δήμου μας».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει τα εξής:

Και αυτό το πετύχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ιδρύουμε μια Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ώστε, εκτός από την επιστροφή της πολεοδομίας, να μπορούμε να διεκδικήσουμε και αναπτυξιακά προγράμματα και μάλιστα της ανώτατης κλίμακας.

Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει -ως έχοντες συνολικά οι δυο Δήμοι πάνω από 50.000 κατοίκους- να συμπράττουμε από κοινού στην υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής σε δημοτικό, διαδημοτικό, περιφερειακό ή ευρύτερο χώρο, καθώς και στην ωρίμανση έργων υποδομής και την υλοποίηση πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ψηφιακής σύγκλισης και αειφόρου ανάπτυξης.

Από τον Δήμο μας θα συμμετέχουν ως διευθύνων Σύμβουλος ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Ζεγγίνης, ως αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Ζερβός, πολιτικός μηχανικός και τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού, κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος, η δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου και ως μέλη ο κ. Κρίτων Νεόφυτος, πρώην δήμαρχος Ψυχικού, η κ. Ελένη Παναγιωτοπουλου, πρώην δήμαρχος Φιλοθέης και ο κ. Χρήστος Παπαευαγγελίου, πολιτικός μηχανικός.

Ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο τους, στα μέλη του Δ.Σ. και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια το προάστιό μας!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet