Για οικονομικές διαφορές δολοφονήθηκε ο 57χρονος φαρμακοποιός στο Ν. Ψυχικό
Κοινωνία

Για οικονομικές διαφορές δολοφονήθηκε ο 57χρονος φαρμακοποιός στο Ν. Ψυχικό

Η μεγάλη οικονομική διαφορά για ένα ακίνητο, που κατέληξε στα δικαστήρια, όπλισε το χέρι του 51χρονου που από το απόγευμα της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου 2018 κρατείται στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, έχοντας ομολογήσει τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ημεδαπό, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα, ο οποίος θεώρησε ότι αδικήθηκε από την απόφαση της Δικαιοσύνης και αποφάσισε να κλείσει με σφαίρες το κεφάλαιο της διαφοράς του με τον 57χρονο φαρμακοποιό. Ο 51χρονος άνδρας, φορώντας τζόκεϊ στο κεφάλι για να μην καταγραφεί το πρόσωπο του από τυχόν παρακείμενες κάμερες ασφαλείας προσέγγισε τον Βασίλη Φλώρο την ώρα που είχε επιβιβαστεί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του και ετοιμαζόταν να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του στο Νέο Ψυχικό. Ο φαρμακοποιός είδε τον επίδοξο δολοφόνο να πλησιάζει προς το μέρος του, αλλά η μόνη αντίδραση που πρόλαβε ήταν να κατεβάσει λίγο το παράθυρο του. Ο δολοφόνος πατάει τη σκανδάλη του όπλο του και πετυχαίνει το θύμα στο κεφάλι, στο στήθος και στην πλάτη.

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Ζωής απέκλεισαν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου. Ο 51χρονος δεν ήταν καθόλου μεθοδικός στις κινήσεις του, ενώ και το όπλο που χρησιμοποίησε -περίστροφο αντί για πιστόλι- έδειχνε ερασιτέχνη. Γι΄ αυτό και στράφηκαν άμεσα στις προσωπικές διαφορές και τυχόν διαμάχες που είχε ο άτυχος φαρμακοποιός.

«Το θύμα δεν είχε ανοιχτά σκοτεινά μέτωπα. Ο δράστης έκανε πολλά ερασιτεχνικά λάθη» εξηγεί στο Reader.gr έμπειρος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: reader.gr / Κώστας Παπαδόπουλος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet