Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών
Κοινωνία

Εκδήλωση Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού για την αντιμετώπιση αστικών πυρκαγιών

Πώς ν’ αντιμετωπίσουν την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς στην κατοικία ή / και στον χώρο εργασίας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όσοι συμμετάσχουν σε εκδήλωση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:30, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Σοφίας 1, Νέο Ψυχικό).

Ο δρ. Μιχάλης Χάλαρης, συγγραφέας του βιβλίου «Η συμπεριφορά της πυρκαγιάς σε διαμερίσματα», θα καθοδηγήσει όσους παρακολουθήσουν την εκδήλωση στο πώς να προετοιμαστούν και πώς να αντιμετωπίσουν την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς στο αστικό περιβάλλον τους.

Οι πυρκαγιές κτηρίων και διαμερισμάτων συγκεντρώνουν ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες, τους πυροσβέστες και τους ειδικούς επιστήμονες εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τους και των προβλημάτων που παρουσιάζουν.

Ο κ. Μ. Χάλαρης είναι πτυχιούχος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών – BSc, 1993, διδάκτορας Χημείας του ΕΚΠΑ – PhD, 1999, πτυχιούχος Πυροσβεστικής Ακαδημίας – 2nd BSc, 1996 και αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος σε επιτελικές & επιχειρησιακές θέσεις.

Συνδιοργάνωση: Επιτροπή Ασφαλείας & Εκτάκτων Αναγκών.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet