Βραδιά ποίησης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

Βραδιά ποίησης από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης – Ψυχικού

Βραδιά αφιερωμένη στην Ποίηση με τη συμμετοχή διακεκριμένων ποιητών διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

«Η ποίηση ταλαντεύεται ανάμεσα στο αιώνιο και στο εφήμερο, ακροβατεί ανάμεσα στο αναλλοίωτο και στο μεταβαλλόμενο, στο αθάνατο και στο θνητό. Και ίσως τελικά η Ποίηση να είναι το μυστικό προγεφύρωμα ανάμεσα σ΄ αυτούς τους δύο κόσμους…» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Ο Ορφέας Απέργης, γνωστός από τα ποιήματα, τα δοκίμια και τις συνεργασίες του με τα περιοδικά «Ποίηση», «Ποιητική», «Νέα Εστία» και, κυρίως, από το λογοτεχνικό περιοδικό «Φάρμακο», ο Παναγιώτης Ιωαννίδης (ποιήματα, δοκίμια, μεταφράσεις και κριτικές ποίησης ξένων ποιητών) και η Μαρία Τοπάλη (ποίηση, κριτική, μεταφράσεις συνεργασία με «Ποιητική» και την «Καθημερινή της Κυριακής») θα διαβάσουν δικά τους ποιήματα, καθώς και ποιήματα αγαπημένων τους ποιητών.

Η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση και θα διαβάσει ποιήματά της.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου στο Ψυχικό (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό, τηλ. 210 6745135).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet