«Η Ανατομία του Κύματος» παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου
Πολιτισμός

«Η Ανατομία του Κύματος» παρουσιάζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου

Το βιβλίο «Η Ανατομία του Κύματος» παρουσιάζεται τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό).

Συγγραφέας του βιβλίου είναι ο κάτοικος του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, ιατρός – πνευμονολόγος, διευθυντής ΕΣΥ, Φώτης Βλαστός.

Ο συγγραφέας, ο οποίος εργάζεται από εικοσαετίας στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Σωτηρία», παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος. Παίζοντας με τα όρια ανάμεσα στο ιστορικό και στο φανταστικό, αφηγείται μικρές ιστορίες που συνθέτουν, σελίδα τη σελίδα, τη μακραίωνη ιστορία της ιατρικής σκέψης, αλλά και της αφηγηματικής τέχνης. Καθώς οι αιώνες κυλούν, οι ιστορίες φαίνεται να συνεχίζονται αλλού, με άλλους τρόπους. Ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι ο κόσμος μας δεν θα χρειάζεται πάντοτε τους μύθους για να συμπληρώνει τις αλήθειες του; Είκοσι δύο σύντομες ιστορίες ταξιδεύουν στο μακρινό χτες, αλλά και στο ακόμα μακρινότερο αύριο του πολιτισμού μας. Παντού, ήρωες αντιμέτωποι με τα αινίγματα της ζωής.

Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet