Μεγάλη συμμετοχή και υψηλές επιδόσεις στα «Ευριπίδεια 2024» του Δήμου Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Μεγάλη συμμετοχή και υψηλές επιδόσεις στα «Ευριπίδεια 2024» του Δήμου Χαλανδρίου

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 200 μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της πόλης, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Μαΐου οι ετήσιοι μαθητικοί αγώνες στίβου «Ευριπίδεια 2024». Οι αγώνες διεξήχθησαν στο δημοτικό στάδιο «Νίκος Πέρκιζας» και χάρισαν σπουδαίο θέαμα και επιδόσεις σε όσους τους παρακολούθησαν, με τους μαθητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αθλητές/τριες δοκιμάστηκαν σε αγώνες ταχύτητας και αντοχής, στο άλμα σε μήκος, το παιδικό ακόντιο (vortex) και τη σκυταλοδρομία. Τα μετάλλια απένειμαν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Αλέξης Μαυραγάνης, Περιβάλλοντος, Χάρης Μαυρουδής, Παιδείας, Ευθύμιος Κουράσης, καθώς και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κρίστη Αγαπητού και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κω/νος Τσίγκος και Χρήστος Κιάκος.

Τα «Ευριπίδεια» είναι η ετήσια αθλητική διοργάνωση του Δήμου Χαλανδρίου για μαθητές της Ε’ και της Στ’ τάξης των δημοτικών σχολείων της πόλης που προσφέρουν κάθε χρόνο, την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού και το «ευ αγωνίζεσθαι», μέσα από ατομικές και ομαδικές προσπάθειες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet